Το Parisi Udvar Hotel Budapest ενώνεται επισήμως με την The Unbound Collection by Hyatt

Udvar Hotel

To Parisi Udvar Hotel Budapest σηματοδοτεί την τέταρτη ιδιοκτησία στην Ευρώπη που θα συμμετάσχει στην The Unbound Collection by Hyatt. 

Udvar Hotel

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Párisi Udvar Hotel Budapest ως μέρος της The Unbound Collection by Hyatt, μετά από μείζονα αποκατάσταση και πλήρη ανακαίνιση. Το ξενοδοχείο διοικείται από την Mellow Mood Hotels. Διαθέτει 110 δωμάτια και βρίσκεται στην πλατεία Ferenciek, ανάμεσα στον ποταμό Δούναβη και το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης.

Ως μέρος μιας συλλογής ξεχωριστών ξενοδοχείων με τις δικές τους μοναδικές ιστορίες, το Párisi Udvar Hotel Budapest θα προσφέρει μια ιδανική τοποθεσία από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε την πλούσια ιστορία της πόλης. Μιας και φιλοξενεί τα πιο μοντέρνα καταστήματα και καφέ της Βουδαπέστης, το μοναδικό κτίριο εξελίσσεται συνεχώς. Από τον προορισμό για ψώνια που εμπνεύστηκε από τα παρισινά ‘Passages des Panoramas’ που έδωσε το όνομα του ξενοδοχείου στην κεντρική τράπεζα αποταμιεύσεων της Βουδαπέστης το 1906. Σήμερα ξανανοίγει, και μετατρέπεται ύστερα από μια πλήρη ανακαίνιση, προσφέροντας μια μυθιστορηματική ιστορία και αίσθηση τόπου στην καρδιά της Βουδαπέστης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει στοιχεία από αραβικό, μαυριτανικό και γοτθικό design, που αποτελούν το συναρπαστικό παρελθόν της Ουγγαρίας. Η αρχική πρόσοψη, οι σκάλες και τα διακοσμητικά πλακάκια έχουν διατηρηθεί προσεκτικά και τα δωμάτια διαθέτουν εξειδικευμένες, ουγγρικές κατασκευές. Με την είσοδο από το δρόμο ή το λόμπι, οι επισκέπτες στα εστιατόρια και τις καφετέριες του ξενοδοχείου θα δουν την αρχική εικονογραφία του, συμπεριλαμβανομένης της μασκότ της Κεντρικής Τράπεζας, της μέλισσας. Τα δημοφιλή αξιοθέατα κοντά στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν την Κρατική Όπερα, τη Γέφυρα αλυσίδων και τη Βασιλική του Αγίου Στεφάνου.

Udvar Hotel

Τα 110 πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου θα εξασφαλίσουν στους επισκέπτες την απόλυτη διαμονή. Κάθε ανακαινισμένο αρτ νουβό δωμάτιο έχει κομψό design με διακοσμήσεις από την σύγχρονη καλλιτέχνη της Ουγγαρίας Agnes Toth, εμπνευσμένη από γοτθικά, μαυριτανικά και ανατολίτικα στυλ, για να εγγυηθεί ότι οι επισκέπτες θα έχουν μια ασυνήθιστη διαμονή.

Υπάρχουν 18 πολυτελείς σουίτες και δύο βασιλικές κατοικίες, όπως το ευρύχωρο Residence που βρίσκεται στην κορυφή του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες την εκπληκτική θέα στην πόλη και τη βεράντα για να χαλαρώσουν και να παρακολουθήσουν το ηλιοβασίλεμα.